Mina Sticky Notes blev svarta!!!!

Okej så jag fick en uppdatering häromdagen och märkte att mina Sticky Notes blev svarta istället för gula som jag hade innan. Tydligen har Microsoft gjort en uppdatering på appen så att den körde samma färg som jag har i Standardappläge under Anpassning i Inställningar. Jag kör mörkt läge och det fick mina Sticky Notes också.

Sticky Notes är en app i Windows 10 som gör att du kan ha elektroniska post-it lappar på skrivbordet.

Så här fixar du detta om du råkar ut för det.

  •  Högerklicka på Ikonen för Sticky Notes i aktivitetsfältet. Välj inställningar.
  • Under Färg kan du välja Ljus, Mörk eller Använd mitt Windows-läge. Om du tycker om mörkt läge men inte gillar att Notes blir svarta så välj läget Ljus.
Här ser du i Inställningar att jag använder mörkt läge. En del appar kan man dock individuellt bestämma om de ska ha mörkt eller ljust läge. T.ex. E-post och i det här fallet Sticky Notes.