Blinkande grön skärm i Mac – Netflix, Viaplay och Streaming av film i helskärmsläge.

unsplash-logofreestocks.org

Har fått ett konstigt fel på min Mac mini som jag använder vid TVn för att streama Film via diverse filmtjänster. När man aktiverar helskärmsläge och filmkontrollerna släcks så börjar skärmen att blinka i grönt. Jag har ingen aning om varför detta fenomen plötsligt har uppstått och om det bara omfattas av Mac och beror på MacOS över huvud taget. Hur som helst så hittade jag en fix som tyvärr bara är tillfällig.

När jag ska titta på film går jag in i Inställningar – Hjälpmedel – Bildskärm och sen ökar och minskar jag storleken på markören. Då fungerar helskärmsläget. Tyvärr bara till nästa gång jag ska se på film och då får jag göra det igen.

Om du har någon permanent lösning på felet så hojta gärna till.